// IFAD:

Privatlivspolitik for IFAD TS A/S

 

Denne privatlivspolitik er udarbejdet for at informere dig om, hvorledes IFAD TS A/S behandler personoplysninger, og for at leve op til kravet om oplysningspligt. IFAD TS A/S behandler personoplysninger i overensstemmelse med både Databeskyttelsesforordningen/General Data Protection Regulation (herefter GDPR) og Databeskyttelsesloven (herefter DBL).

 

Årsagen til, at IFAD TS A/S behandler personoplysninger kan variere, men oplysningerne vil som udgangspunkt komme direkte fra dig, og såfremt vi videregiver dine personoplysninger, sker dette for at opfylde en aftale med dig eller en retlig forpligtelse, som vi er underlagt. Vi kan endvidere behandle og videregive personoplysninger på baggrund af dit samtykke.

 

Databehandling

 

Kunde

Som kunde behandler vi personoplysninger til en række formål, men primært for at indgå i et kundeforhold med dig. De personoplysninger, som vi behandler, vil som ofte være almindelige oplysninger, så som kontaktinformationer. Ved et kundeforhold behandler IFAD TS A/S dine personoplysninger efter GDPR artikel 6(1)(b) for at kunne opfylde en aftale med dig, eller hvis vi har en retlig forpligtelse hertil i henhold til GDPR artikel 6(1)(c).

 

Leverandør

Som leverandør behandler vi personoplysninger til en række formål, men primært grundet vores leverandørforhold til dig. De personoplysninger, som vi behandler, vil ofte være almindelige oplysninger, så som kontaktinformationer. Ved et leverandørforhold behandler IFAD TS A/S dine personoplysninger efter GDPR artikel 6(1)(b) for at kunne opfylde en aftale med dig, eller hvis vi har en retlig forpligtelse hertil i henhold til GDPR artikel 6(1)(c).

 

Markedsføring og nyhedsbreve

De personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med markedsføring eller, såfremt du modtager vore nyhedsbreve, vil bestå af almindelige oplysninger, så som navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Disse personoplysninger behandles på baggrund af dit samtykke jf. GDPR artikel 6(1)(a). Du har derfor altid mulighed for at trække dit samtykke tilbage. Dette kan ske ved at kontakte IFAD TS A/S på  info@ifad.dk.

 

Sociale medier

IFAD TS A/S anvender følgende sociale medier for at komme i kontakt med nuværende og potentielle kunder: Facebook og LinkedIn. Vi skal derfor gøre dig opmærksom på, at IFAD TS A/S har fælles dataansvar med Facebook, hvilket skyldes at både Facebook og IFAD TS A/S anvender dine personoplysninger til eget formål. Du kan få mere information om anvendelse af sociale medier her: (>).

 

Hjemmeside/cookies

I forbindelse med vores hjemmeside kan vi gemme cookies på din computer eller andet IT-udstyr Du har dog altid mulighed for at fravælge brugen af cookies, på nær de cookies, som er nødvendige for at hjemmesiden fungerer korrekt. Du kan fravælge brugen af cookies i vores cookie banner, der er placeret nederst på vores hjemmeside.

 

Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookie-politik her (>) og mere om brugen af cookies her (>)

 

 

Vi behandler også dine personoplysninger, når du retter henvendelse til os via vores kontaktformular på IFADs hjemmeside. De oplysninger, som vi behandler, er almindelige oplysninger, så som navn, titel, firma, e-mail og telefonnummer. Vi anbefaler, at du ikke skriver andre personoplysninger i kontaktformularen, når du retter henvendelse til os.

 

Modtager af personoplysninger

I forbindelse med, at vi behandler dine personoplysninger, videregiver vi kun dine oplysninger, 1) såfremt vi er forpligtet hertil i henhold til lovgivningen, 2) for at opfylde en aftale med dig, 3) såfremt vi har en legitim interesse, eller 4) med dit samtykke. IFAD TS A/S benytter sig dog af en række databehandlere, som kun må behandle dine personoplysninger på vores vegne og efter vores instruks.

 

Dine rettigheder

Du har, som registreret ved IFAD TS A/S, ifølge GDPR, efter anmodning, som udgangspunkt ret til følgende:

 

  • Indsigtsret jf. art. 15.
  • Ret til berigtigelse art. 16.
  • Ret til sletning af data jf. art. 17.
  • Ret til databegrænsning jf. art. 18.
  • Ret til data portabilitet jf. art. 20.
  • Indsigelsesret jf. art. 21

 

Behandlingstiden i forbindelse med en anmodning er som udgangspunkt 1 måned, som dog kan forlænges med 2 måneder afhængigt af kompleksitet og antal. Hvis du har givet os dit samtykke, har du endvidere altid ret til at trække dette samtykke tilbage.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder på vores GDPR-side her (>)

og i persondataforordningen: www.datatilsynet.dk/generelt-om-databeskyttelse/lovgivning/

 

Kontaktoplysninger

IFAD TS A/S, Østre Stationsvej 43,2 5000 Odense C info@ifad.dk

 

Klagemulighed

Skulle du være utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet via deres hjemmeside: www.datatilsynet.dk eller på +45 33 19 32 00.